Social icons

ON THE ROAD | Portugal Trip III.

20. dubna 2013

Lisbon
Lisabonu jsem se rozhodla věnovat samostatný článek. Bohužel nám celý dva dny propršelo, ale i přesto musím říct, že je to jedno z nejkrásnějších měst, co jsem kdy viděla.

Lisbon deserves its own post. Although it was raining all two days, I loved it anyway and now it belongs to my favourite cities I have ever seen.





Navštívili jsme i část Lisabonu, která je známá jako Belém. Stojí zde Belémská věž, což je jeden z ochranných symbolů města. Belém je doopravdy úžasný a jak můžete vidět níže, prodávají zde tradiční Pastéis de Belém, což je naprosto úžasný koláček nebo dortík, jak je libo, kterého jsem se jednoduše nemohla nabažit a papala jsem tak moc, až mi bylo špatně. Věřte mi, dva vám stačí. :)

We have also visited part of Lisbon, which is called Belém. There we can find Belém Tower, which is the strength symbol of Lisbon. One of the most amazing things in Belém is its cake or tart, whatever, Pastéis de Belém. I couldn't stop eating it and of course then I got sick. Two of them are enough. :)









5 komentářů

  1. waw krasne fotky :) tiez by osm sa tam raz chcela pozriet

    OdpovědětVymazat
  2. Lisbon looks amazing ,hopefully I'll get to go one day!

    http://www.carlysscloset.blogspot.com/

    Carly's Closet

    OdpovědětVymazat
  3. wow beautiful photos!
    i love Portuguese tarts
    xx
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    OdpovědětVymazat
  4. Lisabon ♥ Ďalšia položka na mojom zozname miest, ktoré chcem navštíviť :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)