Social icons

naše cesta po vysněných portugalských plážích | Algárve

1. prosince 2016
Algárve, Portugalsko, ejnets
Když jsme dojeli na místo (Tunes v Portugalsku), sranda náš přešla, jelikož fotograf byl velký sportovní nadšenec. Já proti sportu nic nemam, je to velká část mého života zatím, ale tohle bylo trošku too much.
První problém bylo naše oblečení, kdy spisovatel chtěl mít ležérní pár, ale fotograf sportovce. Takže jsme se museli převlékat do věcí, které stejně sportovní nebyly..
Albufeira, Portugal, Algárve, Portugalsko
Musím ale říci, že potom to šlo hladce a když se fotograf otrkal, tak nás nechal i dýchat a první den byl vážně super, plný dobrého jídla a zkoušení našich turbo kol. Viděli jsme ty nejsnovější pláže a místa, bez nikoho! Přeci jenom byl listopad, ale počasí stále úžasné a vážně doporučuji cestování do Portugalska na podzim, jelikož je stále teplo.
Ta pravá sranda začala druhý den, kdy bylo na řadě sledování plameňáků, o kterých jsem měla vědět info, protože v článku jsem ornitolog. Kdo by to byl řekl.
Portugal, Algárve, Portugalsko
Samozřejmě o nich nic nevím, museli jsme vézt na soukromý pozemek, brázdit cestu, která ani nebyla pojízdná, sedřela jsem si nohy do krve, Marco spadnul z kopce z kola a já to neviděla, kdy na konci cesty, která byla slepá, nebylo kam utéct a jediná možnost byla se vrátit ty tři hodiny hrůzy zpět nebo vláčet kola po kolejích! Kdy jsem doopravdy myslela, že zůstanu na místě a už se nikam nehnu. Nakonec jsme museli ty třiceti kilová kola táhnout přes zarostlé pole plné mega hovínek od zvířete, které jsem nechtěla potkat, ale pořád lepší než jedovatí hadi, kteří určitě byli v okolí!
Portugal, Algárve, Portugalsko
Portugal, Algárve, Portugalsko
Portugal, Algárve, Portugalsko
Portugal, Algárve, Portugalsko
Byl to velmi kritický den, kdy jsem si řekla, že tohle za to vážně nestojí a příště raději zůstanu sedět doma. Samozřejmě, teď zpětně to bylo dobrodružství, které vám už nikdo nevezme a Marco se ujistil, že kolo k Italovi z Kalábrie přece jenom nepatří. 
Každopádně až na tohle, vám cestu po Algárve na kolech můžu jen doporučit, je to velmi levná záležitost a uvidíte toho nejvíc.
Portugal, Algárve, Portugalsko, ejnets, blogger, travel tips
Portugal, Algárve, Portugalsko, ejnets, blogger, travel tips
Portugal, Algárve, Portugalsko, ejnets, blogger, travel tips
Fotky nedávají tomuto místo zadostiučinění, jelikož zde vedla doopravdy maličkatá cestička a okolo jen barevné bažiny a plameňáci, které jsme ale viděli jen z dálky. Zbožňuji tyhle místa, kam se člověk jen tak nedostane.
A o farmě ústřic vám povím zase příště! 

1 komentář

Thank you for your lovely comments! :)