Social icons

I HAVE THIS THING WITH WALLS

22. června 2017
Lisbon street art, Intendente, vintage outfit

Řeknu vám, dlouho jsem přemýšlela, co by byla jako moje "thing", jako třeba který typ fotek by byl přesně pro mě. Protože já asi nikdy úplně outfitovej člověk nebudu, abych se jako nakrucovala uprostřed ulice a fotila to kvalitním foťákem a následně označovala všechny značky.. Jenže já vždycky na tý fotce být chtěla, že.. Chci se přeci jenom nakrucovat.
Ale "thing" se staly barevný, pokreslený, posprejovaný stěny. Není to nic originálního, dělá to každý druhý. Ale já je miluji a tak když jsme našli tuhle během jedné z tour, tak jsem ji hned musela mít. Je prostě úžasná!
Takže to nezapomeňte čekovat vždy na mém instagramu. A pokud se vám líbí podobné haděrky, taky je najdete třeba TADY a TADY. A co se týče tohoto stylu, ten nejvíc pochází od těchto chlapíků.

I was searching for my 'thing' for a long time. And I have found it here in Lisbon. The colourful, street art walls are definitely my thing, you guys can see it on my instagram – don’t forget to check my photos there. When I found this wall during the Lisbon tour this week, I had to go there immediately to take the photos. I know, it is nothing super original, but I can’t do the typical outfit photos. However, I still wanna be in the photos and connecting it with my favourite street art is the best thing for me.
I get tons of questions always about this vintage shirt and now even these pants. Well, the super, cool trendy pants I got from my mum and the shirt I have for many, many years now. I simply love this outfit and this Allah-Las style. As I was searching for my thing in photos, I was searching for my style all my life and finally, when I stopped to search, I found it. It is super old-school, eighties and seventies style, while listening to classical surf rock. That’s it. Simple as that.
I really don’t know from where I have these clothes, but I have found very, very similar ones on Esprit website, it took me some time, but these guys have it! The shirt is HERE (polka dots forever) and the pants are HERE. It is not the same, but it is very similar and the wall you can find in Lisbon very near Intendente, just don’t forget to tag me in the photo to see how you did it!
Lisbon street art, Intendente, vintage outfit
Lisbon street art, Intendente, vintage outfit
Lisbon street art, Intendente, vintage outfit
Lisbon street art, Intendente, vintage outfit
Všechno o Lisabonu - rady, tipy, triky, život najdete TADY | Everything about Lisbon check HERE



13 komentářů

  1. Great article. I love the artwork, very fascinating

    OdpovědětVymazat
  2. Ty pomalovaný, barevný stěny jsou parádní :) Taky nejsem ten "outfitovej fotící typ" :D Ta košile ti moc sluší, je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty barevný stěny jsou úžasný! Ráda bych je viděla na vlastní oči. =)

    https://zapisnikjednedivky.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  4. Love the photos in this post! So colorful :D Lisbon seems like an amazing place to live, can't wait to visit Portugal one day!

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky, krásně pomalované stěny, supr outfit!

    OdpovědětVymazat
  6. Vždycky když najedu k tomu na blog, tak tady narazím na něco šílené barevného a vždycky mi to tak nějak zlepší náladu tou svou pozitivní energií. :) To, že se fotíš u pomalovaných zdí, je podle mě fajn! Pokud to není nějaký ten trapný styl, kdy si začínající sprejeři řeknou, že zkusí načmárat tři slova, tak se mi to taky moc líbí, takže jsem zvědavá na tvé další objevy! ♥
    A k tomu outfitu - ty kalhoty jsou parádní! Moc se mi líbí ty nohavice! :)

    EnthusiasTer

    OdpovědětVymazat
  7. Všem děkuji moc za krásné komentáře :))

    OdpovědětVymazat
  8. vypadá to úžesně, je to tak normální až to miluji!!:) moc krásně napsané :))

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Nejkrásnější věc, co jsem dneska viděla. Fakt. ♥ Úplně mě to láká se sbalit a taky někam jet objevovat podobné zdi :D

    OdpovědětVymazat
  11. I have this thing with walls too... love your outfit and all things vintage <3

    OdpovědětVymazat
  12. Oh my god I love that wall! I live in England and I totally have a thing for brick walls. You can see that in pretty much all of my outfit posts haha. By the way I love your blog and the fact that it's bilingual. I've started writing mine like that too and it's SUCH A HARD WORK. I haven't written anything in Czech for 10 odd years so I totally admire people can do it. Subscribed and will be coming back to read about all your adventures in Portugal!

    www.cityscape-bliss.com

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)