Social icons

LAST STOP IN BELGIUM | MAGICAL BRUGGES

1. listopadu 2017
Belgium, Brugge, travel blog


As we have spent in Belgium more than ten days, I wanted to see something new.
When I was younger, I went to Brussels and Antwerp, I think.
This time I wanted to see Brugge, even though after I got the info that Gent is nicer.
Anyways, I was really amazed, mainly, I was there alone and it is sometimes super refreshing to do some solo trips, even small ones.
I really liked Brugge, mainly for their cuteness and colorful houses. That is something I adore, as you know.
I just got lost in the city and explored without map. I took the map when I thought I really saw everything. I really enjoyed taking photos of the houses, doors and windows. Because that is something I can do all day. I wish someone could pay for this. Haha.
The only thing I did not like was the tons of tourists and expensive everything. But I guess that belongs to such a beautiful city.
One day is definitely enough, even half day if you are fast as me. I had a small picnic by the water and if you walk little bit farther from the city, you can have it completely alone next to those dreamy houses.
Have you ever been there? Have you ever lived in Belgium? Let me know in comments, please. :)
Belgium, Brugge, travel blog
Něco málo k Bruggám. Lidi všude. A to byl všední den, už skoro mimo sezónu.
Všechno jsem měla prošlé asi za hodinu, kdy jsem nakonec skončila v info centru, ať mi někdo poradí, co mam tady dělat, když už jsem zaplatila tu hříšnou cenu kolem 50éček z Lovaně sem.
Což je další věc, která mi dost na Belgii vadí a to přehnané ceny. Samozřejmě, ne že by to bylo jinde jinak, ale jednoduše čeho je moc, toho je příliš.
Asi takhle, z toho města jsem byla unešena. Jak víte, jsem ujetá na malé, roztomilé domečky, kola a takovou tu maloměstskou krásu.
Nakonec jsem nafotila tisíce fotek a jela domů nadšená.
Za sebe vám doporučuji, ostatně jako vždycky, se ve městě ztratit. Tak nejvíc poznáte. Za den všechno stihnete úplně krásně, v klidu, bez lítání. Je to doopravdy malé město.
Je tady nějaká nadšenec do Belgie? Žili jste tam? 
Belgium, Brugge, travel blog
Belgium, Brugge, travel blog
Belgium, Brugge, travel blog
Belgium, Brugge, travel blog

Cestování na vlastní pěst, bez pravidelného příjmu je těžké. Pojďme si navzájem pomoci, ZDE najdete kredit na airbnb.com, pomůžete jak sobě, tak i mně, pokud se zaregistrujete pod mým linkem. Díky :)

As you probably know, travelling by yourself without any income is hard and challenging, help me and yourself by registration HERE on airbnb.com for some extra money for our amazing travels. Thank you so much! :)

19 komentářů

  1. To je nádhera:)
    Když jsme vymýšleli, kam letos na dovču, tak Bruggy bylo taky ve hře.. nakonec jsem trochu rada, že jsme to odsunuli, protože dle tvého članku bychom se tam 4 dny asi nudili :) dobře vědět, že Bruggy je chvilková záležitost :) ale je to vážně krása:)

    OdpovědětVymazat
  2. Neveim prečo ale tuto destináciu som vždy nejak obchádzala. Nemyslela som si že tam môže byt TAK pekne. Nádherné fotky!! Pridávam na travell wishlist
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Já byla v Burggách třikrát :) Na jaře, v zimě a v létě a vždy strašně nadšená. Miluji to město a občas mi je líto, že jsem tam nevzala práci :/ :( Moc se mi tam líbí ty trhy v římských lázní, ty stojí za to a v plavba na lodičkách. A jinak viděla jsi ten film In Bruges?

    OdpovědětVymazat
  4. V Belgii jsem nebyla, ale hrozně bych tam chtěla! �� Fotky máš krásné, fotíš mobilem nebo foťákem? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju tvoje foto články, fakt! :D snad mi Ježíšek nadělí foťák a budu mít taky tak krásný fotky :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. I went to Bruges a few years ago. Such a beautiful little town and like you, I love the colourful houses. I'd love to go back some day. :)

    OdpovědětVymazat
  7. I have never been to Belgium, but it's on my list. You paint a really great picture of Bruges. It looks so beautiful!

    OdpovědětVymazat
  8. Such a picturesque city, I really want to visit!

    OdpovědětVymazat
  9. I love quaint European cities like these! I can't wait to visit. The little houses along the river are sooooo cute!

    XOXO
    Annie

    OdpovědětVymazat
  10. Amazing! Loving all your photos!

    -Charlene
    www.cupsofcouture.com

    OdpovědětVymazat
  11. You captured some amazing sites! Seems like a beautiful place.

    OdpovědětVymazat
  12. I love Brugges. I live in The Netherlands, I have the opportunity to travel to Belgium somewhat often. I especially love the beer in Belgium. So good!

    OdpovědětVymazat
  13. It looks quite magical and sooo cozy! You were also lucky with the weather. I am thinking of moving to Brussels, so will have a chance to visit Brugge at last :)

    OdpovědětVymazat
  14. Amazing pictures, Belgium is full culture and beautiful architecture, I just love their brick roads and beautiful buildings

    OdpovědětVymazat
  15. Yes I’ve been & totally loved Belgium . I will be writing my next post about my visit there. Your pictures of the place are so lovely , it really showcases the beauty of Belgium 🇧🇪.

    OdpovědětVymazat
  16. To jsou nádherný fotky! Já jsem byla v Belgii jen na otočku na víkend v Bruselu a bohužel bylo tak ošklivě, že veškerý fotky a procházky zkazil sníh, vítr, déšť, zatažená obloha a naprosto ošklivý počasí :(
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
  17. Krásne fotky. Už by som aj ja mala niekam vyraziť 😉

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)