Social icons

jak se hledá jednorožec

3. srpna 2018
Jak se budí princezny, jak poslat tatínka do polepšovny a jak se hledá jednorožec.. Kdo si pamatuje, jak jsem ztratila na jaře mého jednorožce a jak moc zoufalá jsem byla ho dostat zpět?
Přeci jenom, najít si toho svého není vůbec jednoduché. Což je asi slovo do pranice, jelikož mi řeknete, že jednorožci neexistují. Jenže oni existují a lidi je málo vidí nebo ještě hůř, ani je vidět nechtějí. 
Můžete ho mít a půjčit ho někomu, kdo ho zrovna potřebuje. Důležité je si ho užít, jakmile ho máte a dostat z něho všechno, co potřebujete. On se eventuálně vrátí, až ho zase budete potřebovat.
A když už ho velmi úpěnlivě hledáte a pořád nic a nic, můžete si zajít do The Sweet Art Museum v Lisabonu (TADY), které je otevřené ještě do konce srpna. Jelikož je to pouze pop-up, budou brzo cestovat po Evropě a vy máte možnost si tuto srandu taky užít. A když říkám srandu, tak myslím instagramový ráj.
Muzeum jsme dostali jen a jen pro sebe jednoho pondělního rána, jelikož bohužel jindy nebyl čas na focení, a tak pro nás speciálně otevřeli s princeznou Marianou, která nás provedla a vysvětlila vše, co k tomu patří. Celá návštěva byla velkým zázrakem, jelikož po našem nedávném rozvodu s Marcem jsme se u focení ani nepoprali. Takže bych to okomentovala tak, že jednou dobře vycvičený instagramový manžel, vždycky dobrý instagramový manžel. Jen ne můj.
Tím bych shrnula mé hledání jednorožce, jelikož jsem ho tam opět našla a ještě ode mne neodešel.
Fotky stále od toho nejlepšího, již rozvedeného, instagramového manžela. Fotky najdete i v příštím vydání Marcovo Strilla Nana. Už jste viděli to poslední TADY?

Cestování na vlastní pěst, bez pravidelného příjmu je těžké. Pojďme si navzájem pomoci, ZDE najdete kredit na airbnb.com, pomůžete jak sobě, tak i mně, pokud se zaregistrujete pod mým linkem. Díky :)


4 komentáře

  1. To jsou boží fotky. Tak až budu v Lisabonu, tak určitě navštívím. Takže zase v Lisabonu? Nebo co máš v plánu? :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je tak sladký! Nic jiného mě nenapadá. :D
    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
  3. Toto je úžasné! Chcela som si to uložiť, ale tak skoro sa do Lisabonu podľa mňa nedostanem, budem to musieť navštíviť inde :)

    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  4. To je naprosto skvělý! ♥
    Miluju každičkou fotku, která v tom článku je a ty tam vypadáš taky všude hrozně krásně! A jak říkáš, je to takový instagramový ráj a ta návštěva musí stát rozhodně za to. :)

    EnthusiasTer

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)