Social icons

My Home in Huelva | Můj Erasmácký domov v Huelvě ve Španělsku

5. dubna 2013

Konečně jsem si našla čas na vyfocení pár fotek z místa, kde vlastně bydlím. Fotila jsem pouze detaily, jelikož s celým pokojem nejsem ještě spokojená a možná ani do konce erasmu nebudu. Využila jsem v podstatě pouze reklamy a photostory z Vogue, které jsem lepila všude možně. Můžete také vidět velkého Spongeboba, kterého zbožňuji. Stále mi ale vadí celková neosobnost pokoje a prázdnota, bílé zdi mi bohužel připomínají nemocnici, či vybydlený byt. Nějaké nápady? :)











Příště velký post o Portugalsku!

8 komentářů

  1. Lovely pics!
    Do you want to follow each other?
    www.blog-dailylife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Great detailed shots! love the shoes

    x Cammie

    OdpovědětVymazat
  3. kočko kytky - to hodně pomáhá !!! Já mám v obýváku hrozně moc kytek v různých květináčích (navíc si všechno ladím do tmavě hnědé a fialova, vše pak působí tak vřele), dále pokud máš tu možnost - doporučuju lepítka na zeď. Já mám v ložnici bílé 3D vážky a v obýváku fialové kytky, je super, že si to můžeš naaranžovat do různých tvarů dle libosti !!! (myslím, že to jde i dobře sundat:))

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. krásný boty!! :) já jsem první byla v bytě, kde jsem měla hnusný pokoj. Tak jsem změnila bydlení :D né, to nebyl důvod, ale teď to mam mnohem hezčí. A skříň jsem si polepila fotkama rodiny a kamarádů :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)