Social icons

Parties Random

14. dubna 2013


When you are on Erasmus, there is one specific thing about your stay. Lots of parties. We get drunk and we try to be social four times or five times a week. We are getting more chubby day by day and wrinkles around our eyes are getting worse and worse. How come that we suddenly have them?
But is it worthy it? YES! Even if we are tired - our mind is getting more crazy and that makes us more than happy. So yeah, I dont care about the consequences and I am ready to be given all I can get!

Ať jste kdekoliv na Erasmu, jedna věc je zcela typická. A to neskutečné kvantum parties. Před měsícem jsme měly malý záchvěv, že bychom ten mumraj mohly omezit aspoň na dvě, tři party týdně. Bohužel, nezadařilo se. Čtyřikrát, pětkrát týdně se někde opíjíme a jsme velice social. :) Rostou nám pupky a kruhy pod očima nás vítají každé ráno. A co teprve vrásky pod očima, které jsem nedávno objevila. Co to je? Jak se to tam vzalo?
Stojí nám to za? ANO! Stojí to za těch x kilo nahoře, vyschlé obličeje a unavené tělo. ANO! Protože naše duše plesá. Hodlám to všechno obětovat, protože máme jen pět měsíců Erasmu.

80's Party







International Party



Sevilla Party




Mombasa party

"My Czech Friends are here" Party

Flamengo Party




1 komentář

  1. tak v Burgosu jsou party jenom ve čtvrtek a v sobotu... pokud si něco neuspořádám doma... Tolik party týdně bych asi nedávala. I když to je erasmus, tak ve škole po nás, bohužel, chtěj docela výkony :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)