Social icons

Marrakech | Part I.

23. května 2013
Poslední velký výlet za námi. Konečně jsem po dlouhé době měla možnost se podívat dál za Evropu. Maroko je doopravdy jiné, nechtěla bych tam žít, to vám povím rovnou, ale svojí krásu to má. Barvy, lidi, jídlo, šíša, mátový čaj... Nákupy tam také stojí za to. Pořídila jsem si dokonalou satchelku z velbloudí kůže. Nesežerte mě ochránci zvířat. Myslím, že čekání na tu pravou vážně stálo za to, obzvláště díky úžasné ceně, která se dá usmlouvat.



Myslím, že se nemusím moc rozepisovat, z fotek poznáte hodně. :)








Ze všeho toho koření jsme se málem u kýchali. Všechno to jsou nové a o dost silnější vůně, takže to člověku nedá to nezkusit.


Mešita, do které nesmíte vstoupit, pokud nejste muslim. Doopravdy mě to mrzlo, jelikož vnitřek musí být neskutečně zajímavý.






Instagram / Ask / Bloglovin

3 komentáře

  1. Už asi spamuji, ale nějak mi utekly všechny Tvé zážitky, takže musím komentovat :-) V mešitě uvnitř obvykle nic moc není, není to výzdoba jako v kostele, takže vůbec nemusíš litovat, že jsi v něm nebyla. Když tak skoč do Cordoby, pokud jsi ještě neviděla, tam je úžasný mešito-kostel, ten rozhodně stojí za vidění!

    OdpovědětVymazat
  2. Tie fotky sú nádherné :) Maroko by som raz chcela navštíviť aj ja :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)