Social icons

HOCKEY TIME

9. září 2013
V neděli ráno jsme se zúčastnili tréninku mého mladšího bratra. O něm jste se již jednou mohli dočíst TADY. Ani jsem nečekala, že fotky mohou vyjít tak dobře, vzhledem k špatnému světlu v hale. Fotky jsou pořízené mnou a Marcem. Hezké pokoukání! :) 

 On Sunday we went to see the practice of my small brother. You could read about him already HERE. I didn't expect such a good pictures according to the bad light inside of the hockey hall. Pictures by me and Marco. I hope you like them! 

Domenica siamo andati a vedere l'allenamento del mio fratellino. Potevate già leggere QUI a proposito di lui. Non mi aspettavo foto del genere, considerando la pessima luce all'interno dello stadio di hockey. Foto scattate da me e Marco. Spero vi piacciano!








photos by me and Marco Alampi:
 Pokud vás zajímá dobrá hudba, pěkné čtení (jen v Italštině) či naše fotky, určitě navštivte jeho facebookové stránky. / If you are interested in good music, beautiful reading (in Italian) or our photos, check his facebook page. / Se vi interessa la buona musica, piacevoli letture (in italiano) o le nostre foto, visitate la sua pagina facebook.




5 komentářů

  1. pokud by jsi měla zájem, je u mě GIVEAWAY - http://theczechdoll.blogspot.cz/2013/09/giveaway-nr-3.html#comment-form :)

    OdpovědětVymazat
  2. začala som ťa sledovať:) nechceš aj ty mna?:) Ika! xx
    www.bloomingflowers-ika.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)