Social icons

ŠTĚSTÍ V NEŠTĚSTÍ

17. března 2017
Samozřejmě, telefon vám spadne na zem několikrát za den. Nic se nestane, protože tyhle telefony jsou spíš válečný bunkry, než volací mašinky. A tak když spadne, nic si z toho neděláte, mávnete nad tím rukou.
Taková třešnička na dortu je, když se stihnete na to natáhnout jak široký, tak dlouhý a všichni lisaboňáci se zběhnout vám pomoci. Na tyhle patálie jste tady už zvyklí, děje se to pořád. Nic mě přece po tom všem nemůže rozhodit.
Dorazíte tedy domů a podíváte se na ten telefon pořádně. Zástava srdce, voláme záchranku, dvou hodinové řvaní a rvaní si vlasů. Ano, já ten telefon zničila. Protože to je přesně to, co potřebujete, když nemáte peníze, když všechno šetříte na letenky, když škudlíte každou korunku, abyste vůbec měli na jídlo, tak přesně v tu dobu si musíte zničit obrazovku u věci, která znamená celý váš život.
No neva, jsou to stále materiální věci, že? Ty nás přeci nezajímají.
Hlavně nezapomeňte jako velká holka volat hned mamince a fňukat jí do telefonu. Vůbec se vám u toho neklepe ruka, co vám na to asi řekne. Ne, vůbec. Jsem dospělá. 
Takže jsem zvědavá, co mě čeká teď. Co jsem koukala tak na Madeiře nám má jenom pršet, že mě to nepřekvapuje.
Za jeden měsíc klidu, dostanete v Portugalsku takového facáka od vesmíru, že vám z toho spadnou kalhoty.

16 komentářů

  1. To mě mrzí, snad se to rychle vyřeší. Hlavně se netrap, v životě jsou daleko horší věci, než rozbitej telefon! :*

    OdpovědětVymazat
  2. Diky, kocko! Vzdyt ja vim, ale nejak se to tady nabaluje :D :*

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, ani mi nepovídej. Můj první dojem, když jsem dorazila do svého karavanu v Irsku byl "wohoooooo, pecka, všecko je dokonalý", počasí bylo krásné a svět růžový.. no a pak to začalo přicházet, ucpaný záchod, plná nádrž, neodtéká voda ve dřezu, pak pro změnu nejede elektřina, nakonec se vypne i voda, přestane jet ventilátor v topení, takže nemůžu topit, ani když je venku asi 5 stupňů a fouká tolik, že mě to za chvíli asi odnese :D No, ale říkám si, že všechno špatné je k něčemu dobré, tak doufám, že to platí i u těch našich problémů :D každopádně se drž :)

    OdpovědětVymazat
  4. To ma mrzí:/ inak máš krásny blog a zaujímavé články,dávam odber :)

    OdpovědětVymazat
  5. Snad najdeš brzy nějakou cestu, kterou se to dá do pořádku. Chápu, že je to strašný, když se ti rozbije mobil. On si to člověk jen tak neuvědomí, dokud se mu to nestane. Bude líp, uvidíš :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta poslední fotka je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nevadííí, stávajú sa aj horšie veci, ale chápem, že ta to stve.. mne sa stalo to, že sa mi mobil uplne pokazil, prestal fungovat, nezapol sa, baterka v čudu a tak som si musela kúpiť nový a tiež som nemala veľmi penazi nazvys..ale vždy si treba poved, dajak bolo dajak bude :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Věřím, že takový shody všeho se nakupí a je to všecko na dvě věci. Já bych pravděpodobně udělala to stejný, volala bych domů. Přeju hodně síly a štěstí, ať po tomto je zase klidný období :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tomu říkám smůla, každopádně jak jsi sama napsala, jde jen o materiální věc :) Myslím, že mobilů bude ještě spousta :) http://timewithjanii.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Když se daří, tak se daří :D Taky bych plašila

    OdpovědětVymazat
  11. To tě chápu, kdyby mě spadl telefon a něco se mu stalo, tak se proklínám. Je však škoda, že v téhle době se bojíme více o telefon než třeba o sebe, ale když do toho člověk dá takových peněz, které má navíc poctivě vydělané, tak to mrzí. Máš strašně krásné fotky :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  12. Ber to pozitivně, taky sis mohla rozbít obličej nebo zlomit nohu, tohle je jen telefon :) Já už chodím s prasklým sklem asi měsíc, mám teda jen roztříštěný jeden roh, ale funguje? Funguje. To je hlavní a tak nový (nové sklo) prostě bude, až nebude potřeba šetřit na byt a výlety.. Hm. Možná už nebudu mít nikdy nový telefon. Sakra. Nevadí :D

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné fotky. :)
    A to s telefonem mě mrzí. Ono se to dycky musí naskládat - tak trochu zákon schválnosti.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  14. Hele, já to mám úplně stejně, najednou se to vše "nakupí" a s..e se to vše najednou a je to jedno k druhému (pračka, lednička, auto, třeba během 14ti dnů) a pak je období a vše je super..Je to "jen" telefon..

    OdpovědětVymazat
  15. Nic si z toho nedělej. Mobil si koupíš novej, i když úplně chápu tvojí situaci. Taky jsem "material girl" a vím to. Někteří lidi mě za to odsuzují, ale co. Prostě taková jsem a co? :D Tím neříkám, že bych byla bezcitná mrcha, která si bere padesátiletý miliardáře, to fakt ne. :D Ale chápeme se, ne? :D

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)