Social icons

růžové novinky z Lisabonu o nové spolupráci

23. května 2017
Lisbon, Portugal


Krásný den všem! Mam pro vás pár novinek, které vás můžou zajímat, pokud doopravdy rádi čtete moje články a jste zvědaví, co se s Ejnets děje. :)
Oficiálně jsem začala spolupracovat se stránkou levnocestování.cz, a odteď budou i moje nové, cestovatelské články přibývat do jejich MAGAZÍNU.
Tuto stránku vám nikterak nemusím představovat, jelikož je to ta nejlepší a nejznámější stránka na levné letenky a pobyty, kde se taky dočtete všemožné tipy a triky na různé destinace kolem celého světa. Web patří mezi mé oblíbence, protože vám nenabízejí žádný mlživý informace, sami si to totiž pěkně procestují a prozkoumají. Už je sledujete i na instagramu, kde dávají novinky z jejich cest?
A abychom to pěkně odstartovali, v jejich magazínu dneska najdete rozhovor se mnou, o našem životě v Lisabonu o El Caminu a o tom, co chystáme třeba na léto. 
TADY se vše dočtete. :) 
levnocestovani.cz

Pokud tedy nechcete přijít o žádné novinky a tipy na cestu, nezapomeňte je sledovat na FACEBOOKU a moje články vám budu vždycky sdílet i na můj FACEBOOK.


A jako poslední z dnešního hlášení bych chtěla poděkovat vám všem, co čtete můj blog a píšete komentáře, protože bez vás by to nešlo, děláte mi hroznou radost - nejen, protože články čtete a zajímáte se o cestování, ale protože většina z vás cestuje neustále a dáváte motivaci i ostatním. Díky. :)
A díky levnocestování.cz za skvělý rozhovor! Těším se na další skvělý, společný nápady.
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal

6 komentářů

  1. To jsou skvělý zprávy, moc gratuluji ke spolupráci! Sleduju je zatím jen na IG, ale přidávám i FB :)

    OdpovědětVymazat
  2. Supeer!! Velka gratulace! Jsi sikulka!!
    Mej se krasne!

    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
  3. JSem na tvém blogu poprvé, ale gratuluju! :) Mimochodem to jsou naprosto úžasné a nádherné fotky!!

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera!!!! Tam by se mi táák líbilo.

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)