Social icons

RENNES | HELLO TO GINGERBREAD HOUSES

13. října 2017
Rennes, France, ejnets

Rennes byla naše "skoro" poslední zastávka ve Francii, je to totiž taková vstupní brána na Mont-Saint Michel. Samozřejmě, na internetu jsem viděla fotky těchto perníkových chaloupek, tak jsem to musela vidět. Ale popravdě. Rennes je poměrně moderní město, první den jsme měli doopravdy hnusné počasí, tudíž jsme to strávili po muzeích, prošli si město, asi za dvě hodiny a tím to hasne.
Těch krásných domečků je tam vážně požehnaně. Co se mi ještě na Rennes líbilo, byli malé krámky s klobouky, jídlem, módou a hudbou. Bylo zde nákupní centrum, ale i tak jste zde našli super trhy s knihami, hadry či jídlem. Trošičku už jsme zde postrádala tu atmosféru Francie, ale nebylo to špatné. Doporučuji maximálně na jeden den. A projděte si i parky, jsou dokonalé :)

Rennes was our last stop in France. Well, almost last, we went from here to Mont-Saint Michel. 
I wasn't much impressed by the city, since I have expected more of historical center, but it was super nice in the end. The first day it was raining a lot, so we have decided to spend the time in museums.
When we had finally the good weather, we explored around and I found it beautiful. Many gingerbread houses, many smalls shops with beautiful stuff like music, clothes, hats or food. I loved the markets with books. I missed slightely the true French atmosphere like in Bordeaux and Toulouse, but in the end, it was pleasant, but one day is enough here. :)

Rennes, France, ejnets
Rennes, France, ejnets
Rennes, France, ejnets
Rennes, France, ejnets
Rennes, France, ejnets
Rennes, France, ejnets
V Rennes jsem si všimla, že mají rádi Pokémony a komiksy celkově. Což mě velmi potěšilo, hned jsem si nějakého nového Pikachu pořídila. Najdete tady spousty obchůdků jako tento na obrázku.
Rennes, France, ejnets
Rennes, France, ejnets
Rennes, France, ejnets
Rennes, France, ejnets

DID YOU FIND THIS ARTICLE HELPFUL? SHARE IT AND LET OTHER TRAVELERS KNOW ABOUT THIS MAGICAL PLACE. THANK YOU. :)


Cestování na vlastní pěst, bez pravidelného příjmu je těžké. Pojďme si navzájem pomoci, ZDE najdete kredit na airbnb.com, pomůžete jak sobě, tak i mně, pokud se zaregistrujete pod mým linkem. Díky :)

As you probably know, travelling by yourself without any income is hard and challenging, help me and yourself by registration HERE on airbnb.com for some extra money for our amazing travels. Thank you so much! :)

7 komentářů

  1. Tak tie fotky sú neskutočne krásne 😊

    OdpovědětVymazat
  2. To je tak kouzelný místo, vůbec jsem o tomhle nevěděla, díky, že přidáváš tipy na takový skvělý neprofláklý (nebo aspoň pro mě :) ) místa. Okamžitě ukládám a snad se tam jednou podívám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty perníkové domečky jsou krásné! <3 V pokémon shopu bych si koupila Bulbyho nebo Charmandra,ňu :D

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. To je tak nádherné místo! A překrásné fotky:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný, má to svoje kouzlo ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to ECHT SUPER cute místo. Přidávám na seznam "must visit" :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)