Social icons

THE CONCERT TRIP TO VIENNA

21. listopadu 2017
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets

So you guys, I don't have much tips for you from Vienna, because we partied a lot and we went there mainly for concerts. The main reason to go to Vienna before South America trip was the one and only Gorillaz and my all-time love Damon Albarn, and after they have annouced Queens of the Stone Age, so another reason to go. We spent there 6 days, we saw the main things in Vienna, it wasn't my first trip here, so we took it super easy. The guys have spent half of the time in Prater and me thinking about Gorillaz, haha.
Anyway, the concerts were awesome and I strongly recommend you to see Gorillaz. I wasn't so happy about QOTSA, just because people got crazy and pushed me all the time I couldn't enjoy the concerts, but it was amazing! I mean, super cool. And they have just announced them at Nos Alive, so it is a great opportunity to see them, visit Lisbon and the best festival, there is in Europe. :)

For Vienna, I don't have many tips for you, just one and the most important, where to go to partey. And you have to go TRAVELSHACK bar. I mean, that is the coolest place I have visited in a long time for a party.
They have seriously mean tequila and karaoke and you just have to go!

Vijééééna. Vídeň nikdy nebyla moje oblíbený město. Jednoduše je stejně chladná a odměřená jako mi přijde Praha. Musím se ale přiznat, že jsem na ni změnila názor. Vídeň se konala před Jižní Amerikou, jelikož bych nestihla Gorillaz v Praze. Samozřejmě, hned do toho se hodilo, když oznámili asi měsíc po Gorillaz Queens of the Stone Age. Takže byla ruka v rukávě, noha v nohávě a absolutně vyčištěné bankovní konto.
Stálo to za to? 
Myslim, že se ani ke Gorillaz vyjadřovat nemusím, jelikož po Nos Alive to byla jediná věc, na kterou jsem se těšila. Uteklo to strašně rychle, jako obvykle jsem to obrečela, jelikož bych potřeboval trošku víc toho Albarna. Bylo to úžasný, o tom žádná. On Melancholy Hill mě úplně rozbilo, jelikož je to v podstatě moje osobní hymna. A co jsem slyšela, i v Praze to byla paráda. A ani mi nevadilo, že hráli v tak velké hale, jelikož já na ty velký halový koncerty moc nejsem.
Co se týče Queens of the Stone Age: No, já je mam ráda, do uší si je nepustím, chtěla jsem je vidět, ale stalo se přesně to, co na každém velkém rockovém halovém koncertu. Z většiny písniček jsem nic neměla, protože mě málem polovina lidí ubila a ušlapala. A to já nerada. Ale samozřejmě vím, že to k tomu patří a nemam si co stěžovat.
Každopádně, když už jsme u QOTSA, nejvíc jste na mě valili otázky na Nos Alive v létě. Článek TADY. Pokud se někdo z vás chystá na tuto slávu, tak vstupenky na všechny tři dny už jsou v prodeji a právě oznámili Queens of the Stone Age, já si lístky budu nadělovat k Vánocům, že. Protože Lisabon. A opět vám připomínám, ke konci dubna už lístky na všechny tři dny nebyly. Neoddalujte to. Je to ten nejlepší festival v Evropě, který není ještě tak známý, je brutálně nabušený a nebudete toho litovat. 
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets, Gorillaz

Co se týče Vídně, tipy ode mne nečekejte. Polovinu času jsem strávila čekáním v Prateru až se zbytek skupiny vyřádí na atrakcích. Ale jeden TIP pro vás mam a to nesmíte vynechat za žádnou cenu.
Je to bar TRAVELSHACK. 
Můj původní plán do Vídně byl, že to vezmu v klidu. No, šlo se sem den mezi koncerty.
Moc si toho nepamatuji, jen hodně tequily a ještě víc karaoke!
Ale ten bar je vyloženě pro cestovatele a studenty, jak jsem pochopila. Pivo je poměrně levné a každý den v týdnu se zde dočkáte nějaké akce, velmi spešl panáky.. no a hlavně to karaoke. Víte, já si toho moc nepamatuji, jak už to tak se mnou po tequile bývá, ale zahrají vám vážně všechno. Jako třeba Oasis, protože vlastník vypadá jako Noel Gallagher, nekecám! Takže z toho, co si pamatuji, jsem křičela, protože já nezpívám, z plných plic "Don't look back in anger" protože to je moje další osobní hymna. Takže tam doopravdy musíte jít, lidi jsou tak skvělí, alkohol je super (to si dám vytetovat) a atmosféra je snad ještě lepší. Mně ke štěstí stačí docela málo, a právě proto, jsem změnila názor na Vídeň, že to možná tak špatné nebude. 
Omlouvám se za kvalitu fotek, ale nízká kvalita fotek značí vysoce kvalitní zážitek. Však to znáte.
Co vy a Vienna? :)
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets, Gorillaz
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets, Gorillaz
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets, Gorillaz
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets, Gorillaz
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets
Vienna, Gorillaz, ejnets
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets
Vienna, Vídeň, Rakousko, ejnets


6 komentářů

  1. Tak tam chci taky! :D to počasí je naprosto boží, nemluvě o dalších fotkách :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Amazing pictures! Looks like you had a great time.

    OdpovědětVymazat
  3. Amazing photos! Looks like you has so much fun!

    -Charlene
    www.cupsofcouture.com

    OdpovědětVymazat
  4. What a great party you must have had, would never have considered Vienna for anything but classical music.

    OdpovědětVymazat
  5. It's always funny to read posts about the city you live in. But I still haven't been to Travelshack and I have to change this!
    xoxo, Dorie
    www.thedorie.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám k Vídni trochu znechucený vztah. Je to dáno asi i situací, která se pojí s mými posledními návštěvami ve Vídni. Zároveň jsem tam ale měla možnost bydlet v Melia Vienna, absolutně božím hotelu, prosklené pokoje, výhled na město, moderní - přesně můj styl. Liebe. ALE jakmile jsem vyšla ven, vždy jsem to někde zabalila a jen se vrátila na hotel. Upřímně mi Vídeň až na pár míst nepřijde ani krásná. Pro mě je tak trochu ušmudlaná, bezdomovčí. Nicméně když jsem v ní kdysi byla poprvé, tak se mi líbila. Ale kdyby nastala situace, abych se tam přestěhovala, asi bych do toho šla - protože proč ne :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)