Social icons

SKVRNY NA SLUNCI

9. února 2017

Víte, já mam vždycky v hlavě jistou představu toho, jak by měla určitá akce, budoucnost, plány probíhat a samozřejmě, když to nejde, tak jak chci, tak jsem strašně nepříčetná. Tak strašně vytočená, že třískám s věcma, bouchám dveřma, kopu kolem sebe a nic mi není dobrý. Takže si dokážete představit, když mě Marco špatně vyfotí, je to hned jeho vina. Vůbec totiž nevadí, že jsem sežrala skoro půl kila těstovin, takže jsem pěkně přifouklá, vlasy jsem si nemyla asi tak 5 dní, jelikož jsem líná a kdo si to má pořád mejt, když každý den běháte, že?
Pak se totiž žádné fotky fotit už nebudou, s blogováním a instagramem je konec a všechny nesnášim, Marco to nechápe, jak by taky mohl, když je to jenom chlap. Jasně jsem mu snad řekla, že ta stěna má být růžová! Ne žlutá! A tak se mu někde v hlavě rodí myšlenka, proč já vlastně jsem s touhle českou husou..
Taky vám tak hrozně vadí, když nejde něco podle plánu? Vždy si říkám, takhle jsem to ale nechtěla! Takže z toho viním vesmír a všechny, kdo se proti mě spikli. Vůbec, ale vůbec to není vina mého přístupu. Ono se to po chvilce uklidní a lehce mi svitne, ale svitne mi asi tak, že je to vlastně všechno moje vina. No a to už asi znáte, přijde taková ta klasická depka.
Abych řekla pravdu, mam pocit, že už jsem se tenhle rok vydepkovala dost a dala jsem si myšlenky hezky dohromady. Všimla jsem si, že to takhle mělo víc lidí (převážně ženský). Skvrny na slunci? Těžko říct, takhle z hlavy.
Jak jste to měli vy tuhle zimu? Taky vás to chytlo, ten pěkný černý obláček kolem vaší hlavy? A co vám z toho pomůže ven? Mně pomohlo nejvíc běhání a alkohol. Možná spíš ten alkohol, než to běhání.
Asi takhle měla ta růžová stěna vypadat..
Já jako nechci nic říkat, ale všimli jste si, že na poslední fotce to vypadá, jak když mam pindoura? 

2 komentáře

  1. Mě podobný situace vytáčí vždy a většinou to schytá nevinný člověk. Pak jsem naštvaná, že jsem naštvaná, jsem podrážděná a protivná. Když třeba někdo nepřijde na čas, je hnusně..atd No, snažím si vždy říkat, že to není zas taková tragédie a soustředím se na dech, to i funguje. Jo, na té poslední to tak vypadá :D Mně to taky dělají některý džíny.

    OdpovědětVymazat
  2. Já třeba hrozně nemám ráda, když řeknu bráchovi, že potřebuju vyfotit a potřebuju aby to vypadalo tak a tak a ono to ve finále dopadne úplně jinak :D to jsem pak taky docela naštvaná, ale na druhou stranu se není čemu divit, že to nedokáže pochopit stejně jako já. Přece jenom je to kluk a je mu 12 :D každopádně vím, jak se cítíš.
    Jinak ještě k tomu outfitu. CK trička jsem si naprosto zamilovala. Docela dost lidí říká, že se jim tenhle trend moc nelíbí, ale já ho miluju. A jestli tě to uklidní, tak vůbec nevypadáš jak kdybys snědla půl kila těstovin :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)