Social icons

WHO'S YOUR INSTAGRAM LOVER

21. března 2018
ejnets.com


The question is, when your instagram husband is not around, what do you do? Obviously, first is panic, your instagram life is finished. Five years of deep training, nerves, screaming and divorce at least 5 times per day. When it starts to work, he is not here.
So I have found myself an instagram lover. She is funny, she tells me dirty jokes and she understands blogging. Oh well, there you go. What can you do? Somehow, you have to save the relationship and when I say relationship, I mean the instagram one. The photographer is my babe michaelasynkova.com.

CZ: Otázkou je, co dělat když váš instagramový manžel není najednou okolo. 5 let peprného tréninku, křiku, nervů a rozvodů několikrát za den. Po vydatném tréninku se chlapec rozhodne, že váš v tom nechá plácat a váš instagramový život je u konce.
Není jiného zbytí, než si najít instagramového milence, v tomto případě teda milenku. Je hezká, vtipná a do toho vám poví sprostý vtip, abyste se na fotkách smála. Co můžu dělat. Co bych neudělala, abych zachránila vztah a když říkám vztah, tak myslím ten instagramový.
A moje milovaná je Míša, která se se mnou vozila na štendrech v práci, když jsme měly makat.
Jelikož se vám moc tady nesvěřuji a ani nezačnu, tak si o mě něco málo můžete přečíst TADY na blogerky.cz - právě tam vyšel semnou rozhovor. :)
Hledáte příjemné ubytování v Praze? Co takhle zkusit www.hotel.cz? Jsem si jistá, že zde najdete určitě to nejlepší pro vás. Dejte potom vědět!
www.michaelasynkova.com
ejnets.com

4 komentáře

Thank you for your lovely comments! :)